Kamper

Norsk Topphockey

 

Superlaget

Superlaget er et tilbud til hockeyspillere med spesielle tilretteleggingsbehov. Gutter og jenter, unge som eldre. Tilbudet er et samarbeid mellom Oilers og breddehockeyklubben Stavanger Hockey, og er uvurderlig for en gruppe som lett havner litt mellom stolene i byens idrettstilbud.

 

Årets høydepunkt er utvilsomt kampen mellom Superlaget og Oilers sitt A-lag. Sesongen 2022/2023 markerte vi imidlertid de supres 10-årsjubiluem med med utvidelse til reneste Superligaen. Det ble kamper mot både A-laget, Kvinner Elite, U20 og Roughnecks. Dermed er lista lagt for fortsettelsen.

Vil du ha mer informasjon om Superlaget, aktiviteten de driver, treningstider etc. kan du kontakte Trine Lyngaas eller Jack Andre Djupvik.

Nederst i artikkelen ser du bilde fra «Årets kuleste kamp» i februar 2023. Klikker du på videoen kan du se en liten OilersTV-spesial fra samme oppgjør høsten 2018. Det mangler ikke på idrettsglede i denne gjengen!

Kampen der alle er vinnere. A-laget fikk riktignok deng med 30-0 på måltavla, men idrettsgleden og vennskapet på banen er mye større enn tall. Også denne fine ettermiddagen. (foto: Brian McHattie)