Kamper

Norsk Topphockey

 

Rosa sløyfe

Oilers valgte høsten 2017 og 2018 å slå et slagskudd for Rosa Sløyfe. Det ble Pink In The Rink i DNB Arena i eksklusive drakter som ble auksjonert ut etter kampen. 

 

Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse som markeres over hele verden i oktober hvert år. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med de som rammes, øke kunnskapen om brystkreft og å gi støtte til brystkreftforskning og andre brystkreftprosjekter.

I løpet av oktober farges Norge rosa ved hjelp av bedrifter, foreninger og privatpersoner som alle bidrar i kampen mot brystkreft. Brystkreftforeningen og Kreftforeningen arrangerer Rosa sløyfe-aksjonen i Norge og har gjort det siden 1999.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Disse draktene fikk nye eiere og bidro til snaut 60 000 kroner til Rosa aløyfe-aksjonen. Takk for alle bidrag! (foto: Rune Hagelin)

– Vi synes det er fantastisk at Oilers bidrar til å synliggjøre og støtte Rosa sløyfe. Det er imponerende at byens hockeyklubb er en av aktørene i lokalsamfunnet som evner å heve blikket og engasjere seg for et felles godt formål, sier Camilla Gram, distriktssjef i Kreftforeningen og Miriam Orstad, lokallagsleder i Brystkreftforeningen.

Rosa is og unike drakter da Markus Søberg (bildet) og resten av Oilers møtte Lillehammer høsten 2017. (foto: Oddmund Sola)