Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

 

Pucklauget

Pucklauget er etablert for å være et talerør for bedriftene i Oilers’ samarbeidsnettverk.

Laugets mandat er

  • å være en sparringspartner til markedsavdelingen i Oilers.
  • å bidra med evaluering og utvikling av årlige aktivitetsplaner.
  • å bidra til erfaringsutveksling mellom samarbeidsnettverket og Oilers.

Lauget består av seks representanter. Lauget velges for to år om gangen.

Eirik Jacobsen – Game-On

eirik@game-on.no

Eirik er daglig leder og eier i Game-On AS.

Game-On AS er Skandinavias største nettbutikk innen paintball, softgun og luftvåpen. I tillegg har vi et stort utvalg av kniver, turutstyr og tilbehør. Kremmer av ånd.

Heidi Senstad – Multiconsult

heidi.senstad@multiconsult.no

Heidi er rådgiver og markedsansvarlig Multiconsult region Sørvest.

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 2500 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur

Morten Lode – DNB 

morten.lode@dnb.no

Morten er leder av DNB Stavanger Vekstprosjekt.

DNB Vekstprosjekt dreier seg hovedsakelig om å pleie bankens bedriftskunder og bidra til at flere bedrifter velger DNB som sin hovedbankforbindelse. Breddesalg er også et nøkkelord for DNB i denne satsningen. Som en naturlig del av Vekstprosjektet er Morten DNB sin koordinator for gjennomføring av kunde aktiviteter i DNB Arena.

Bjarte Gudmundsen – Bouvet

bjarte.gudmundsen@bouvet.no

Bjarte er regionsleder i Bouvet Rogaland.

Bouvet er et konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon. Nærhet til oppdragsgiverne er avgjørende for gode løsninger. Bouvet har 14 kontorer i Norge og Sverige, noe som setter oss i stand til å forstå kundens språk, kultur og forretning. Vi forankrer og løser oppdragene våre lokalt. Bouvet er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser over flere år.

Arve Myrland – GET

arve.myrland@get.no

Arve er regionsleder i GET | TDC Rogaland.

Get er en ledende fiberbasert bredbånds- og innholdsleverandør. Vi er brennende opptatt av å skape de beste kundeopplevelsene i en stadig mer kompleks mediehverdag, og vi har de siste årene vunnet en rekke «best-i-test» priser for brukervennlighet, innovative produkter og god kundeservice

Boye Christiansen – SFF

bc@sffgroup.com

Jobber som daglig leder i Scandinavian Fittings and Flanges AS (SFF). Vi driver med distribusjon av rør og rørdeler, primært til olje- og gassnæringen.

Jeg spilte ishockey frem til jeg var 15 år og har fortsatt å være både sterkt interessert og involvert i ishockeyen siden den gang. Mitt engasjement har vært størst i Oilers, hvor jeg nå også sitter som varamedlem i styret. Jeg er også styremedlem i Norges Ishockeyforbund.