Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

 

Askeland

Askeland Ur & Smykker

Askelandfamilien har driftet Stavangers foretrukne urmaker siden 1904, med kundegruppe som strekker seg over generasjoner. Vi tilbyr fine ur og smykker i tillegg til urmakertjenester, gullsmed og firmagaver. I over 100 år har vi stått for kvalitet, noe som har ført til at noen av verdens mest anerkjente produsenter har valgt å forhandle sine produkter gjennom oss. Denne arven bærer vi stolt videre.

 

Velkommen til Askeland Ur og Diamanter i Stavanger sentrum og Galleri Askeland i Stavanger sentrum og på Kilden kjøpesenter.
Ansatte i sponsornettverket til Oilers får 15% rabatt på Seiko i alle våre butikker.

Historien om Seiko strekker seg helt tilbake til 1881, da 22 år gamle Kintaro Hattori startet med salg og reparasjoner av klokker sentralt i Tokyo.
I 1892 startet den ambisiøse gründeren klokkefabrikken «Seikosha», med produksjon av veggur, og senere lommeur

Sakte, men sikkert vokste et japansk klokkeimperium opp fra intet. Nå, etter mer enn 130 år er SEIKO ledende innenfor verdens klokkeproduksjon. Oppfinnelsene er mange: quartz klokken i 1969, kinetic klokken i 1988 og i 2012 Astron GPS Solar klokken.

Seiko jobber fortsatt etter å oppnå daglig perfeksjonisme innenfor klokkeproduksjon – og har kjente kolleksjoner som Astron, Presage, Prospex og Premier

Besøk vår nettside her www.askeland.no

Espen Midthun

Primær kontaktperson
firmagaver@askeland.no
47 82 1000