Kamper

Norsk Topphockey

 

Kronen Kaffemaskiner

Vi i Kronen Kaffemaskiner er en leverandør av kaffemaskiner, vannmaskiner, vendingmaskiner, kaffe, tea og tilbehør. Gjennom våre kvalitetsbevisste leverandørvalg sørger vi for at våre kunder hver dag får nyte en problemfri kaffehverdag!

Vi har siden oppstarten i 2009 vært brennende opptatt av service og kvalitet! Vi ønsker å være best på service, og dette jobber hele vår organisasjon med å være hver eneste dag!

‘Meget mer enn god kaffe’ er vårt slagord, og dette prøver vi å etterleve hver dag med servicen vi leverer, våre driftssikre kaffemaskiner, de gode drikkene og varer med kvalitet!

Nordmenn er de som drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland. I og med at vi drikker så mye kaffe så er vi opptatt av at vi skal ha tilgang på en solid og smaksrik kaffe. Vi ønsker å finne kaffeløsningen som passer til Deres bedrift!

Som en del av samfunnsansvaret er vi en aktiv samarbeidspartner for blant annet fotballlaget Sandnes Ulf, Stavanger Golfklubb, ishockeylaget Stavanger Oilers og sykkellaget Team Rynkeby! Vi har gjennom Stavanger Oilers donert bort en kaffemaskin i forbindelse med Stavanger Oilers sitt barnerom på Stavanger Universitetssykehus. Vi er stolt over å få være med på å bety en forskjell for lokalsamfunnet!

Besøk vår nettside her www.kronenkaffe.no

Thomas Kristensen

Primær kontaktperson
thomas@kronenkaffe.no
97 00 10 10