Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

Kverneland Bil
Volvo - Kverneland Bil AS

Kverneland Bil

Kverneland Bil AS har en lang og ærverdig historie.

Vår virksomhet ble etablert i 1921 og vi har drevet uavbrutt siden den gang. Selskapet er i dag en ledende nasjonal aktør innen salg av Ford, Volvo og Mazda. Vi har også et stort og rikholdig utvalg av brukte biler, og en lang rekke merkeverksteder med dyktige teknikere.

Våre forhandlere og verksteder finner du «kysten rundt» fra Bergen til Oslo. Vår konsernadministrasjon, økonomiavdeling og øvrige fellesfunksjoner ligger på Bilhuset Forus.

Vi leverer et komplett spekter av biltjenester, som strekker seg fra nybil- og bruktbilsalg til mekanisk verksted, delesalg, dekkhotell, bilskadeavdelinger og miljøgodkjente lakkeringsverksteder. Vi tilbyr også finansiering, forsikring og komplett biladministrasjon.

Kverneland Bil er en av Norges største Volvo-forhandlere og kunden er alltid i fokus hos oss. Med vår lange historie i ryggen og mange gode kundeforhold, skal vi alltid bygge videre på det beste hos oss. Vi lytter til våre kunder og vil alltid tilstrebe oss å være markedets ledende aktør som setter stadig høyere standarder for kvalitet, service og kundeoppfølging.

Vårt motto er «Ren bilglede». Det skal du oppleve når du møter oss. Du er hjertelig velkommen!

Besøk vår nettside her www.kvernelandbil.no/

Chris Nøstbakken

Primær kontaktperson
cn@kvernelandbil.no
912 40 280

Bjarte Sunde

Daglig leder
bjarte.sunde@kvernelandbil.no
915 78 741

Michael Helgevold

Salgsansvarlig
michael.helgevold@kvernelandbil.no
930 82 353