Kamper

Norsk Topphockey

 

Oceaneering

Oceaneering AS

Oceaneering AS ble etablert i 1973 og er heleid av Oceaneering International Inc. Konsernet totalt har ca. 10.000 ansatte fordelt på 25 land. I Norge sysselsettes ca. 1000 ansatte, og hovedkontoret ligger i Stavanger. Konsernets brede produkt- og tjenestetilbud tilbys på en global skala, og leveres enten som individuelle produkter og tjenester, eller som integrerte tjenester med hovedvekt på undervannsteknologi – hovedsakelig til olje- og gassindustrien.

ROV
Oceaneering eier og driver verdens største ROV flåte (fjernstyrte «mini-ubåter») og har ROV-systemer for alle typer subsea applikasjoner. I 2016 fjernstyrte Oceaneering verdens første kommersielle ROV operasjon fra land via 4G nettverk.

Ingeniørtjenester
Design og produksjon av produkter og spesialverktøy til rigger og subsea oljefelt. De fleste av Oceaneering sine produkter selges, men selskapet har også en stor utleieavdeling.

Subsea Projects
Oceaneering utfører inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR) av subsea komponenter og installasjoner. Oceaneering gjennomfører også fjerning og avhending av subsea komponenter ved bruk av båt.

Subsea Products
Design og produksjon av retningsventiler og kjemikalie injeksjonsventiler, som brukes subsea i forbindelse med produksjon av olje og gass. Produktene er designet for en levetid på 30 år, og opptil 4000m dybde. Rotator tilbyr også testtjenester for eksterne subsea aktører.

Asset Integrity
Leveranser av tjenester innen vedlikeholds- og integritetsstyring. Optimalisering av tilgjengelighet på utstyr og risikostyring. Inspeksjon av prosessanlegg i drift, overflate og isolasjon, samt ikke-destruktiv testing av sveiser. Oceaneering er en sakkyndig virksomhet innen kran og løft, med leveranse av inspeksjon, tredjepart verifikasjon og sertifisering.

Advanced Technologies
Ingeniørtjenester og tilhørende produksjon hovedsakelig til det amerikanske forsvarsdepartementet, NASA og til den kommersielle fornøyelsespark industri (ikke i Norge).

 

Les mer på nettsiden vår:

https://www.oceaneering.com/

Erik H. Sæstad

Primær kontaktperson

Daglig leder

E-post: esaestad@oceaneering.com

Jan Egil Werness

Innkjøpsansvarlig

E-post: jewerness@oceaneering.com