Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

 

Ragn Sells AS

En del av kretsløpet

 

Ragn Sells er ett av Norges største avfall- og gjennvingselskaper og vi har i regionen anlegget vårt på Randaberg. Her kan vi ta imot alle typer avfall. Alle selskapets avdelinger er sertifisert iht. 9001-2000, 14001 og OHSAS 18001-2007.

 

Ragn Sells AS ble i 2016 den første bedriften i Norge som ble sertifisert etter såkalt samfunnsansvar. Vi forsøker å være litt i forkant. Det er vi stolte over.

 

Ragn Sells hoved arbeidsområde er innsamling og gjenvinning av restprodukter samt avfall. Fokus på kildesortering har økt voldsomt de siste årene,og det stilles stadig større krav til den enkelte bedrift hva miljøarbeid angår. Da er vi renovatører en viktig sparringspartner for din bedrift. Det er viktig å holde kunder oppdatert på nye krav og forskrifter, samt å gjennomføre de tilpasninger slike endringer medfører.

 

Ragn Sells Randaberg gleder oss til å bli en del av nettverket og til å heie Oilers fram til nye triumfer. Vi har erfart at ikke alle dere helt vet hvem vi er og hva vi kan. Dette skal endre seg i løpet av sesongen. Vi skal være mede der det skjer.

Kom besøk oss på nettsiden vår:

https://www.ragnsells.no/

Ingve Bøe

Primær kontaktperson

E-post:

ingve.boe@ragnsells.com

Telefon nummer:

95885965