Kamper

Norsk Topphockey

Rogaland Kaffehus AS

Rogaland Kaffehus AS

Rogaland Kaffehus er en lokal bedrift som holder til i Stavanger, og er leverandør av kaffe- og espressomaskiner, kaffe fra eget kaffebrenneri, vannkjølere, tilbehør i tillegg til utmerket service og oppfølging til våre kunder.

Med en fartstid på over 35 år innenfor området, har vi i Rogaland Kaffehus opparbeidet oss rikelig med kunnskap, erfaring og rendyrket lidenskap innen kaffe-faget som vi ønsker å spre videre ut til alle våre nye og eksisterende kunder. Brukervennlige produkter, service, driftssikkerhet, kvalitet og ikke minst smak er øverste prioritet her hos oss.

I senere tid har vi også utvidet med vårt eget lokale kaffebrenneri, alt samlet under ett og samme tak midt i Stavanger, noe som gjør at vi nå stolt kan slå oss på brystet og kalle oss for et fullverdig kaffehus med solid kompetanse i alle ledd. Dette resulterte i et enkelt navnevalg, nemlig Husets Kaffebrenneri.

Kontakt oss uansett hva spørsmålet måtte være. Du er også hjertelig velkommen til vårt showroom hvor vi presenterer en rekke kvalitetsprodukter og løsninger skreddersydd ditt ønske og behov.

Velkommen!

Besøk vår nettside her www.gullkantkaffe.no

Kim Rurik Hart

Primær kontaktperson
kim@rogalandkaffe.no
93 46 00 40

Ivan Karlsen

Kontaktperson
ivan@rogalandkaffe.no
46 92 00 52