Kamper

Arena Cash – alt du trenger å vite

DNB Arena er en kontantfri arena. Det betyr at man ikke kan betale med kontanter i arenaen. Betaling må skje med bankkort, kredittkort eller Arena Cash (kontantkort utstedt av Stavanger Oilers AS)

Hva er Arena Cash?

Arena Cash er en elektronisk betalingsløsning i DNB Arena som erstatter kontanter som betalingsmiddel. Arena Cash er en lukket løsning for DNB Arena, og kortet kan ikke benyttes andre steder.

Hvorfor må vi bruke Arena Cash kortet?

Ved å bruke Arena Cash vil det gå raskere å handle og det blir kortere køer. Transaksjonen med kortet er tidsbesparende både mot kontanter og vanlig bankkort. Kortet gir også bedre sikkerhet rundt kontantbehandlingen, samt mindre bank og transaksjonskostnader for Stavanger Oilers AS.

Hva koster Arena Cash kortet?

Arena Cash kortet koster 20 kr. Dersom du er innehaver av et sesongkort til Oilers’ kamper har du allerede det du trenger. Sesongkortet kan fylles opp med penger som et vanlig Arena Cash kort. Det er ingen transaksjonskostnader ved bruk av kortet i DNB Arena, verken ved påfylling, kjøp eller refundering av saldo.

Hvor kjøper jeg Arena Cash kortet?

Arena Cash kortet fås kjøpt i DNB Arena. Under Oilers’ hjemmekamper selges kortet i Oilersshoppen. På konserter settes det opp egne informasjonsstander for Arena Cash som også selger kort. Du kan forøvrig kjøpe kortet i Stavanger Oilers’ administrasjon utenom arrangementsdager. Kontoret har åpent hverdager 9-16.

Hvor får jeg fylt opp Arena Cash kortet?

I DNB Arena er det egne påfyllingsautomater. På ishockeykamper er to plassert ved inngangen i første etasje og fire på praktiske steder i andre etasje. På konserter blir det satt ut flere automater i tillegg til de faste.

Hvordan får jeg fylt opp Arena Cash kortet?

Legg Arena Cash kortet på leseren. Velg beløpet du ønsker å fylle på kortet. Sett bankkortet ditt i bankterminalen, tast personlig kode og klar. Kortet er da fyllt opp med ønsket beløp.

Hvordan betaler jeg med kortet?

Kortet holdes foran en leser og beløpet trekkes fra saldoen på kortet automatisk. Ingen kode eller underskrift kreves. Du kan be om å få opplyst gjenstående saldo etter kjøpet.

Hvem står bak Arena Cash kortet?

Det er Stavanger Oilers AS som står bak kortet og som er utsteder.

Hvor kan jeg bruke Arena Cash kortet?

Kortet kan benyttes på alle arrangement og ved alle salgssteder i DNB Arena.

Hva hvis jeg mister kortet?

Kortet skal behandles som kontanter. Mistet kort, med eller uten beløp refunderes ikke.

Hvor trygt er det å bruke Arena Cash kortet?

Kortet er elektronisk og kan kun leses av kortlesere i DNB Arena. Alle transaksjoner og informasjon på kortet er kryptert og beskyttet mot manipulasjon. Kortet er ikke mer personlig enn kontanter.

Hvordan virker det?

Kortet inneholder en chip som benytter RFID teknologi. Straks du har fylt på kortet, kan du benytte det til kjøp. Hver gang du benytter kortet, vil kjøpsbeløpet bli trukket fra på kortet ditt og du vil få oppgitt ny saldo.

Hvordan refunderes ubrukt beløp?

Du finner informasjon om hvordan beløp refunderes på vår hjemmeside på denne linken.

Kan jeg sjekke saldo på Arena Cash kortet?

Enkleste måten å sjekke saldo på kortet er å gå til en påfyllingsautomat og legge kortet på leseren. Saldoen vil da vises i displayet. Det er også mulig å sjekke saldoen ved et av salgsstedene i DNB Arena.