Straffetap på Hamar

Tony Cameranesi ble hjemmelagets helt da Storhamar påførte Oilers sesongens første tap i Fjøset lørdag kveld. Ikke bare utlignet han gjestenes ledelse fire minutter før slutt i tredje periode, de blågules gullhjelm scoret også begge SILs mål i straffeslagskonkurransen som måtte til for å kåre en vinner.

Og det måtte hele elleve strafferunder til før avgjørelsen var et faktum. Nolan Zajac var den eneste av våre karer som fant nettmaskene.

Keepernes aften i CC Amfi med andre ord. Ikke minst hos Oilers. Henrik Holm sto en fantomkamp i 3×20 pluss overtid, og i straffeslagskonkurransen gjorde spesialist Jonas Wikstøl det som vanlig vanskelig for motstanderen.

Bonuspoenget gikk uansett til vertene fra Hamar. Ikke ufortjent kampens spill og sjanser sett under ett.

Utvidet statistikk fra kampen finner du på HockeyLive.

TV2-sporten gir deg høydepunktene fra oppgjøret.

Fantastisk kamp av Henrik Holm på Hamar lørdag kveld. Men det ble med ett poeng for gutta denne gang. (foto: Fredrik Olastuen)