Clan – Oilers 2-1

Det ble nok et tap på britisk jord for Oilers søndag kveld. Mens lørdagens oppgjør i Nottingham var av det målrike slaget ble imidlertid kampen mot Glasgow Clan en gjerrig affære. Det sto 2-1 (1-1, 0-0. 1-0) på måltavlen i Braehead Arena etter tre perioder. Markus Søberg sto for Oilers scoring, da han sendte oss i ledelsen bare minutter etter nedslepp.

Vertene utlignet  derimot før perioden var omme, og etter en målløs midtperiode benyttet hjemmelaget overtallspill mot slutten av kampen til å sette gamewinneren bak Henrik Holm i oilersmålet.

Men det kommer nye muligheter for Todd Bjorkstrands mannskap. Turen går nå til slovenske Maribor. Her venter treningskamper mot EBEL (østerriksk elite) lagene Villach og Klagenfurt onsdag og torsdag. Vi håper å kunne streame disse kampene hjem til Norge. Mer informasjon om dette etter hvert.

Det endte 2-1 til vertene da Oilers møtte Glasgow Clan i Braehead Arena søndag kveld. (foto: Pål Higson)