Gutta klare for GET-ligaen

Oilers vant finalen i swb-Energi Cup Bremerhaven og kan med det konstantere at sesongens første pokal er i boks. Arrangørklubben Fischtown Penguins ble slått 4-3 i en spennende kamp, hvor avgjørelsen kom fire minutter før slutt. Mario Lucia satte Game Winning Goal i nettet fra skrått hold i spill fem mot tre. Øvrige mål for Oilers ble scoret av Stephan Vigier (2) og Phil Lane.

Tett og jevnt i Eisarena Bremerhaven med andre ord. Vertskapet kom klart best i gang, og de første 10 minuttene virket våre karer rett og slett litt rådville på isen. Etter to mål i fleisen virket det derimot som om Todd Bjorkstrand og co. fikk orden i rekkene, og to strake av Stephan Vigier og ledermål av Phil Lane snudde 0-2 til 3-2 i favør Oilers.

Vertene fra Bremerhaven utlignet imidlertid kort tid etterpå, og kampen sto lenge og vippet. Før #62 dukket opp på pingvinenes høyre stolpe og satte inn GWG like før slutt.

Oilers fullfører dermed preseason med fem seiere og to tap. Seier i de siste fire mot solide motstandere fra østerriksk og tysk elite smaker godt. Storhamar må gjerne mætte fjøset førstkommende tirsdag. Gutta er klare for GET-ligaen!

Oilers vant swb-Energi Cup Bremerhaven etter seier 4-3 over Fischtown Penguins i finalen. Nå gleder vi oss til GET-ligaen 2018/19. Foto: Inge Erik Bugge.