Kamper

Sesongkort 2018/2019

Oilers Rookie Ticket

Ishockey er verdens mest fantastisk idrett. Tempo, action, fysikk og eleganse i skjønn forening. Tar du turen til DNB Arena på hjemmekamp med Oilers får du hele pakken i flotte fasiliteter. Kanskje du har tenkt tanken men ennå ikke tatt steget?

Da skal du sjekke ut vår Rookie Ticket, en unik kampopplevelse for deg som ønsker å bli kjent med sporten. Perfekt for deg som ønsker å gå på din første ishockeykamp i landets flotteste arena.

Neste mulighet til å benytte tilbudet er kampen mot serieleder Storhamar førstkommende torsdag. Oppmøte for deg med Rookie Ticket vil være 16.00. Kampen starter 18.00 og varer drøyt to timer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Har du lyst å sjekke ut stemningen på hjemmekamp med Oilers? Da anbefaler vi Rookie Ticket i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Hva inneholder Rookie Ticket?

  • Mottagelse fra klubben
  • Kampbillett
  • Guidet tur i DNB Arena før kamp
  • Møte med en spiller og/eller ansatt som gir deg en innføring i spilleregler for å lære mer om verdens mest fantastiske idrett.

Pris: 230 kr. per person. NB: Begrenset antall billetter.

For påmelding til Rookie Ticket, fyll ut skjema på denne linken. Så tar vi tar kontakt med deg for nærmere informasjon. 

Vi snakkes i DNB Arena!

Glede og begeistring. Få en smak av verdens mest fantatstiske idrett når Oilers spiller hjemmekamp. Sjekk ut Rookie Ticket. (foto: Lars Kristian Aalgaard)