Kamper

Oilers Rookie Ticket

Ishockey er verdens mest fantastisk idrett. Tempo, action, fysikk og eleganse i skjønn forening. Tar du turen til DNB Arena på hjemmekamp med Oilers får du hele pakken i flotte fasiliteter. Kanskje du har tenkt tanken men ennå ikke tatt steget?

Da skal du sjekke ut vår Rookie Ticket, en unik kampopplevelse for deg som ønsker å bli kjent med sporten. Perfekt for deg som ønsker å gå på din første ishockeykamp i landets flotteste arena.

Tilbudet starter opp med kampene mot Frisk Asker og Manglerud Star tirsdag og torsdag kommende uke. Oppmøte for deg med Rookie Ticket vil disse dagene være 16.00. Kampene starter 18.00 og varer drøyt to timer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Har du lyst å sjekke ut stemningen på hjemmekamp med Oilers? Da anbefaler vi Rookie Ticket i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)

Hva inneholder Rookie Ticket?

  • Mottagelse fra klubben
  • Kampbillett
  • Guidet tur i DNB Arena før kamp
  • Møte med en spiller og/eller ansatt som gir deg en innføring i spilleregler for å lære mer om verdens mest fantastiske idrett.

Pris: 230 kr. per person. NB: Begrenset antall billetter.

For påmelding til Rookie Ticket, send en mail til Håvard Lejon Skjold med navn, telefonnummer, ønsket kamp og antall plasser. 

Vi kontakter deg snarest mulig med bekreftelse på plass. Vi snakkes i DNB Arena!

Glede og begeistring. Få en smak av verdens mest fantatstiske idrett når Oilers spiller hjemmekamp. Sjekk ut Rookie Ticket. (foto: Lars Kristian Aalgaard)