Kamper

 

Redusert bemanning

Som alle rundt oss rammes også Stavanger Oilers hardt av situasjonen rundt koronaepidemi og smittefare. Nedbemanning i organisasjonen fører til betydelig lavere aktivitet i perioden som kommer.

Spillere, støtteapparat og de aller fleste innen administrasjon/drift er nå permitert. Kun et utvalg støttefunksjoner er operative inntil videre. Oilerskontoret og DNB Arena i sin helhet er stengt.

Vi ber om at alle henvendelser til oss i perioden som kommer sendes til post@oilers.no. Vi vil svare så snart vi har mulighet.

Vi har den siste tiden mottat mange oppmuntrende henvendelser fra Oilersfamilien. Flere tar til orde for å støtte klubben, for eksempel ved å donere penger som var ment brukt på billetter i sluttspillet.

Vi ønsker nå først og fremst at alle står sammen i dugnaden for å knekke virusepidemien og tar vare på hverandre i en krevende tid. Når den jobben er gjort skal vi bruke engasjementet vårt til å få hockeyen opp og gå igjen. Det gleder vi oss til.

Som en følge av dette utsetter vi også årets draktauksjon, som vanligvis avholdes etter sesongslutt. Auksjonen vil bli lagt ut så snart vi tilbake i mer normalt virke.

Sammen er vi sterke!