Kamper

Sesongkort 2018/2019

Vi tror deg-stiftelsen

Bli en del av DNB Arena og Oilers’ historie. Første puck i puckveggen ble satt inn 25. januar 2014. Når prosjektet er ferdig vil 1500 bidrag ha satt sitt stempel på veggen. Et stempel som blir stående for all tid!

Sesongen 2017/18 ga Oilersspillernes Veldedighetsfond inntektene fra puckveggen uavkortet til Vi Tror Deg-Stiftelsen.

Vi tror deg-Stiftelsen står sammen mot voldtekt. Stiftelsen vil drive forebyggende arbeid, avdekke seksuelle forbrytelser og overgrep, styrke rettssikkerheten og ivareta ofre og deres pårørende.

Holdningskampanjer og medieaktiviteter står sentralt i arbeidet. Stiftelsen ønsker at alle skal føle seg sett og hørt. Vi Tror Deg-Stiftelsen mottok Skamløsprisen 2017 for sitt arbeid. Stiftelsen ble grunnlagt av Andrea Voldum og June Holm, for å hjelpe andre som har blitt utsatt for det samme som dem selv.

Vi tror deg-stiftelsens grunnleggere June Holm (t.v.) og Andrea Voldum ønsker å hjelpe andre som er blitt utsatt for det samme som dem selv.

Send mail til Kjetil Garvik på kjetil.garvik@oilers.no for å bestille puck og gi ditt bidrag til Vi tror deg-stiftelsen. 

Mailen merkes Puckveggen.

Bestillingen må inneholde informasjon om valg av sølvpuck (1000kr) eller gullpuck (2000kr), samt navn og hilsen som skal skrives på pucken. Som en del av bestillingen mottar du en dublett av pucken i pen display box som et personlig minne.