Kamper

Sesongkort 2019/2020

Oceaneering

Oceaneering AS

 

Oceaneering AS ble etablert i 1973 og er heleid av Oceaneering International Inc. Konsernet totalt har ca 10.000 ansatte fordelt på 25 land. I Norge sysselsettes ca 1000 ansatte med hovedkontor i Stavanger. Konsernet brede produkt- og tjenestetilbud tilbys på en global skala, individuelt eller som integrerte tjenester med hovedvekt på undervannsteknologi, inspeksjon og vedlikeholdsoperasjoner, hovedsakelig til olje- og gassindustrien.

Rov: Oceaneering eier og driver verdens største ROV flåte (fjernstyrte «mini-ubåter») og har ROV-system for alle typer subsea applikasjoner. I 2016 fjernstyrte Oceaneering verdens første kommersielle ROV operasjon fra land via 4G nettverk.

Ingeniørtjenester: Design og produksjon av produkter og spesialverktøy til rigger og subsea oljefelt. De fleste av våre produkter selges, men vi har også stor utleieavdeling.

Subsea Projects: IMR – Installasjon, inspeksjon, vedlikehold og reprasjon av utstyr (hardware) til offshore innretninger både topside og subsea. Vi har også egen effektiv metode for P&A (fjerning av brønnhoder) ved bruk av båt, noe som gir redusert rig-tid og er enormt kostnadsbesparende for operatørene.

Asset Integrity: «Corrosion management, inspection og NDT» utføres topside og subsea for land- og offshore innretninger, hovedsakelig til olje- og gass, kraftproduksjon og petrokjemisk industri. Vi er og sakkyndig virksomhet med egen avddeling for inspeksjon, tredjepart verifikasjon og sertifisering av alle typer kraner og løfteutstyr, både on- og offshore.

Advanced Technologies: Ingeniørtjenester og tilhørende produksjon hovedsakelig til det amerikanske forsvarsdepartementet, NASA og til den kommersielle fornøyelsepark industri. (*Ikke i Norge)

Kom besøk oss på nettsiden vår:

https://cl.oceaneering.no/

Merethe Berge Paasche

Primær kontaktperson

E-post:

mbpaasche@oceaneering.com

Mobilnummer:

+4799309233

Erik H. Sæstad

Daglig leder

E-post:

esaestad@oceaneering.com

Jan Egil Werness

Innkjøpsansvarlig

E-post:

jewerness@oceaneering.com