Tosifred tirsdagsmoro

Det ble nesten sånn at man måtte finne frem kuleramma til dagens møte med Grüner. Publikum hadde knapt rukket å sette seg før det sto 2-0 på kuben. Kissel startet ballet etter fine pasninger av Beck og Gervais ga ham et åpent mål å styre pucken inn i.

Under minuttet etter var det Karlsen som og hadde hele nettet å skyte i etter pasninger fra Hoff og Strandborg.

Det tok seks minutter før neste mål kom, men det var ikke fordi kampen jevnet seg ut, Oilers dominerte totalt og kampen var i praksis avgjort når Hurrød fikk stå og vende seg uhindret rett foran gjestenes mål og trykke pucken forbi den stadig mer oppgitte Marshall i Grüner-målet.

Under minuttet etter scoret Vergard Faret sitt første Oilersmål etter pasning fra Søberg, når de to kom i en to mot en situasjon.

Colton Beck styrrte så inn et langskudd inn til 5-0 før et Ulriksen økte til 6-0 på et langskudd som lette seg frem mellom mange spillere. Da hadde Marshall fått nok og Mikkel Wiik overtok bakerst hos gjestene

Det roet seg ned litt i andre periode, sikkert en kombinasjon av at Oilers tok foten litt av gassen, og at Grüner sannsynligvis hadde fått en «hårføner» i garderoben.

Det tok nesten seksten minutter før Oilers fikk nettkjenning igjen. Faret satte sin andre for dagen, igjen på et pass fra Søberg. Berg-Paulsen sendte så en «floater» fra blå som Wiik ikke så til 8-0, før Gervais scoret et tredje mål på bare ett minutt og fire sekunder.

Helt i begynnelsen av tredje periode kom det tiende for Oilers med Kissel på breakaway, Og det var det. Første tosifrede seier for Oilers siden borte mot Kongsvinger i 2018. Nå følger en kamp til mot et lag på nedre halvdel av tabellen i Ringerike som kommer på besøk på lørdag.