Kamper

Norsk Topphockey

 

Nok et tap på målstreken …

Det skulle altså bli sesongen hvor Storhamar slo oss i samtlige fem seriekamper. Heldigvis skal det spilles sluttspill, og møter vi på Thoresen og co. der er både ark og fargestifter nye. Like fullt skal vi være store nok til å gratulere de blågule med en fantastisk seriesesong. Mot oss tangerte de klubbrekorden med 21 strake seiere. Det står det respekt av.

 

Så er det selvsagt fryktelig irriterende å gå på vårt tredje tap mot dem på overtid/straffer, samtidig som det sier en del om at styrkeforholdet er jevnere enn 5-0 innbyrdes gir inntrykk av ved første øyekast.

Du kan lese alle tall og fakta fra tirsdagens oppgjør i CC Amfi på HockeyLive.

Pride Week

Kampen i Fjøset markerte for øvrig innledningen av PrideWeek for herrer og kvinner elite. Publikum fikk blant annet se de seneste to sesongers NM-finalister krige i spesialdesignede drakter.

Lørdag har Oilers kampanjens hjemmekamp. Vålerenga kommer på besøk i det som blir et uhyre viktig oppgjør i fighten om seriesølv. Om du er rask kan du kanskje sikre deg en av de siste billettene på denne linken.

Dan Kissel scoret og fikk etter kampen bestemannsprisen på Oilers. Men det ble med nesten for The Missil og resten av gutta mot Storhamar. Nok en gang ...(Foto: Fredrik Olastuen)