Kamper

Norsk Topphockey

 

Den spesielle kampen

Så var det her igjen, oppgjøret vi elsker å spille. Å møte Vålerenga har blitt det lille ekstra for Oilersfamilien. Med god grunn. For en ennå ung eliteklubb har nøkkelkamper mot Vålerenga farget lerretet fra første dag. Tirsdag smeller det igjen.

Og for bare å sette skikkelig trykk i DNB Arena lar vi Ingenting fyre opp fra isen til intro. Dette skal du for alt i verden ikke gå glipp av.

Kampen blir vårt andre møte med gutta fra Jordal så langt denne sesongen. Oilers trakk det lengste strået og vant til slutt 4-3 i en triller av de sjeldne 23. september.

Billett til kampen kjøper du her. 

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden frister for deg og noen du synes fortjener det? Dette er sesongens Sterling-kamp, så her blir det kveite av høy kvalitet sammen med masse annet godt.

Klikk her for mer info. 

Saken fortsetter under bildet.

Verdens mest fantastiske idrett. Ferdig snakka. Får vi slike scener igjen tirsdag kveld? Her fra forrige oppgjør mot Vålerenga i DNB Arena. (Foto: Lars Kristian Aalgaard)

Kampen

Nedslepp mot Vålerenga er 19.00. Dørene åpner 17.30.

Her kan du lese kveldens digitale kampprogram. Det er Nicolai Bryhnisveen og Simon Bourque  som signerer papirutgaven etter kampslutt denne tirsdagen.

Mediaguide foran oppgjøret kan du lese her, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Troppen

Thomas Higson og Sander Husebø er utlånt til Lørenskog frem til 11. desember. Unggutta debuterer i Lørenskog Ishall mot Ringerike torsdag. Vi ønsker dem lykke til.

Christoffer Karlsen og Martin Gran er på skadelisten hos oss og spiller ikke mot Vålerenga.