Kamper

Norsk Topphockey

 

En stolt æra er over

Tommy Kristiansen er dessverre ferdig som hockeyspiller. Det er konklusjonen etter en omfattende utredning av skulderskaden som har holdt ham på sidelinjen store deler av sesongen.  Oilers og norsk hockey er dermed en profil og attraksjon fattigere.

En trist nyhet å starte det nye året med. Like fullt det eneste riktige, omstendighetene tatt i betraktning. Hovedpersonen selv er fryktelig skuffet. Det var ikke som sykmeldt han ønsket å avrunde en lang og innholdsrik karriere på isen.

– Det var en tøff beskjed å få. Jeg vet faktisk ikke om det helt har gått opp for meg ennå. Må nok bruke litt tid på å la det synke inn, sier Tommy til oilers.no.

Publikumsyndlingen med #91 på ryggen er ikke kjent for å gi seg lett, men et sted går grensen.

– Helsa og familien må komme først. Jeg skal tross alt ha et liv etter hockeyen også, sier han.

Den endelige beskjeden fra nevrologisk hold var nemlig av det klare slaget.

– Nerveskadene i skulderen er av en art som kan forverres og i verste fall føre til lammelser. Jeg ble på det sterkeste frarådet å fortsette som aktiv. I praksis tvinges jeg til å legge skøyter og kølle til side, avslutter Tommy Kristiansen til oilers.no.

Livet som hockeyspiller er dessverre over for Tommy Kristiansen. En alvorlig skulderskade tvinger ham til å legge drakten til side og prioritere helsa. En flott karriere på isen ender dermed på skuffende vis for en av norsk hockeys fremste profiler. (Foto: Ann Cathrin Sandsmark)