Kamper

Norsk Topphockey

 

Hockeyfest

Om noen skulle lure, vi har spart litt fyrverkeri i DNB Arena. Nyttårsraketten fyres opp torsdag kveld. Oilers mot Storhamar. Lagene som har møtt hverandre i to strake finaler. Gamletrenere mot hverandre i hver sin boks, og flust av spillere med historie fra laget på motsatt side av isparketten.

 

Petter Thoresens mannskap kan se tilbake på en solid første del av sesongen, og topper tabellen inn i det nye året. De gulblå fra Hamar har skaffet seg en luke  til gullrivalene Oilers og Vålerenga, dog med flest kamper spilt.

En både tøff og uhyre viktig kamp for gutta med andre ord, om vi for alvor skal blande oss inn i kampen om seriegull igjen. Mest av alt er det imidlertid duket for en hockeyfest vi ikke unner noen å gå glipp av.

Billett til torsdagens kamp kjøper du her.

Kanskje en kampopplevelse fra bord i Restaurant Legenden frister for deg og noen du synes fortjener det? Komle står øverst på menyen denne torsdagen. Sammen med masse annet godt. Du finner mer informasjon på denne linken. 

Saken fortsetter under bildet.

Lykkes det Tristin Langan (til venstre), Dan Kissel og resten av Oilers å slå Storhamar denne torsdagen? De blågule står så langt denne sesongen med tre seiere mot oss. Her fra oppgjøret i DNB Arena 21. oktober. (Foto: Oddmund Sola)

Kampen

Nedslepp mot Storhamar er 19.00. Dørene åpner 17.30.

Her kan du lese digitalt kampprogram. Det er Kristian Østby og Sondre Bjerke som signerer papirutgaven etter oppgjøret denne torsdagen.

Mediaguide foran oppgjøret finner du på denne linken, som alltid levert av Trygve Svendsen.

Troppen

Laget preges fremdeles av en rekke skader. Tommy Kristiansen, Martin Gran og Andre Strandborg er fremdeles på forfallslisten. De to sistnevnte er imidlertid  i trening og ventes tilbake i kamp innen kort tid.

Andreas Klavestad er også ute foran torsdagens oppgjør.

På den gledelige siden kan vi melde at Christoffer Karlsen endelig er tilbake etter en lengre periode på sidelinjen. Også Anders Tangen Henriksen er tilbake på isen, etter å ha stått over forrige kamp.

Torsdagens øvrige EHL-kamper

  • Ringerike – Comet
  • Lillehammer – Vålerenga
  • Lørenskog – Sparta
  • Stjernen – Frisk Asker