Kamper

Norsk Topphockey

 

Innlandet neste

Oilers står foran fem kamper på ti dager. Det er bare å holde på capsen. Først ut er Lillehammer i Eidsiva Arena. Dette blir det femte og siste serieoppgjøret mot gutta fra nordspissen av Mjøsa denne sesongen, og vår første av tre strake bortekamper.

 

Søndagens møte med Comet og kommende tirsdags oppgjør mot Lørenskog spilles også på borteis, før vi møter Lørenskog og Sparta hjemme i DNB Arena torsdag og lørdag.

Den tid den glede. Denne torsdagens er det Lillehammer som gjelder. Kvelden blir av det spesielle slaget. Joakim Eidsa Arnestad runder fantastiske 1000 kamper for Lillehammer. En tro klubbspiller man finner få av i moderne idrett. Vi stiller oss ydmykt i rekken av gratulanter!

Poengene skal vi imidlertid sloss for å få med hjem til Stavanger. Lykkes vi blir seieren den femte av fem mulige mot gutta fra Gudbrandsdalen denne sesongen.

Saken fortsetter under bildet. 

Duket for nok et møte mellom Lillehammer og Oilers i Eidsiva Arena denne torsdagen. Her fra et tidligere møte mellom lagene samme sted. (Foto: oilers.no)

Runden

Øvrige kamper denne torsdagen:

  • Vålerenga – Sparta
  • Frisk Asker – Ringerike
  • Stjernen – Lørenskog
  • Storhamar – Comet

Følg kampen

Nedslepp i Eidsiva Arena er 19.00.

Troppen

Gledelig å melde at Oliver Calik  er tilbake i spill. Christoffer Karlsen er fremdeles på skadelisten.

Nick Dineen står også over oppgjøret på sin gamle hjemmebane denne torsdagen. Faktisk en aldri så liten sensasjon. Nick har ikke stått over en kamp på 12 år. Imponerende! Forhåpentligvis har vi #92 tilbake på isen med det første.