Kamper

Norsk Topphockey

 

Kaptein i nye klær

Dennis Sveum avsluttet fantatstiske 16 sesonger  i Oilers med å heve sin og klubbens niende kongepokal på egen is. Vi har i dag gleden av å melde at Dennis slett ikke gir seg i Oilersfamilien, men går inn i rollen som fysisk trener med hovedansvar for A-laget, Kvinner Elite, junioravdeling og skoletilbudet Oilers Topphockey.

 

Kapteinen overtar med det stafettpinnen fra Eirik Haukali, som til til sommeren går inn i jobben som fysisk trener for det norske håndballandslaget.

Sportssjef Pål Higson er meget fornøyd med å få tidligere #41 med på laget videre.

–  Dennis besitter uvurderlig erfaring og kompetanse vi nå får benytte i en ny rolle. Han har alltid vist stor interesse for trening og har opparbeidet seg mye kunnskap om fysiske delen av treningsarbeided, sier Pål.

Overgangen fra Eirik Haukali ser han også lyst på.

– Dennis har lært mye av Eirik og vis a versa. Ingen har brukt så mange timer i styrkerommet som Dennis, og de to har diskutert, formet og utviklet fys-programmet i klubben i mange år. Når Eirik nå valgte å søke nye utfordringer kunne vi ikke fått en bedre arvtaker, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Dennis Sveum gir seg selvsagt ikke i Oilers. Nå er det jobben som fysisk trener for gutta som venter. Her et glimt fra treningsrommet med de tidligere backkamaratene Daniel Bøen Rokseth og Mats Larsen Mostue. Foto: Kjetil Garvik

Dennis selv gleder seg også til det som ligger foran.

– Utrolig glad for at jeg fortsatt skal være en del av Oilersfamilien. Så gleder meg selvfølgelig ekstra over at jeg får være rundt gutta i garderoben og bidra videre der,. Selvsagt i en litt annen posisjon, sier klubbens foreløpig siste trenersignering.

Tirsdagens tilsetting av hovedtrener og erfaringene fra tiden med Eirik Haukali inspirerer også.

– Eirik har vært en fantastisk trener oss og jeg er stolt av å følge etter en så dyktig fagmann. Så er det veldig stas for min del at Anders Gjøse blir nærmeste medarbeider. Fantastisk mann som kommer til å lede Oilers med stø hånd i årene som kommer. avslutter Dennis til oilers.no.