Kamper

Norsk Topphockey

 

Ny trenerkabal for juniorlagene

Høst og hockey hører sammen. Det gjelder selvsagt også våre juniorlag som er i gang med sesongen. Vi kan denne høsten presentere flere nye navn i trenerteamet. Andre skal takkes av etter tjeneste.

 

 

Den største endringen skjer rundt vårt U18 lag.

Som sikkert de fleste har fått med seg spiller ukrainske Sdyshor 2007 i den norske U16-ligaen denne sesongen, som et av to lag fra Oilers. Gutta fra Kharkiv er i Norge som flyktninger, bosatt på Sola. Sdyshor trenes av to blad Igor som begge kom til Stavanger sammen med laget i april. De to er nå tilsatt i klubben og skal trene både sitt U16 lag og Oilers U18.

Så vil det oppstå kollisjoner med kamper og reising gjennom sesongen. I de tilfellene vil Igor Vishnevskiy har hovedansvaret for vårt U18-lag. Igor og Igor vil foruten oppgavene på de to juniorlagene også være tilknyttet Oilers Topphockey, vårt tilbud for elever på videregående skole.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Igor Krivonos (til venstre) og Igor Vishnevskiy slutter seg til trenerstaben i Oilers junioravdeling. De to ukrainerne kom sammen med laget Sdyshor 2007 til Stavanger etter krigsutbruddet i hjemlandet. (foto: Ann Cathrin Sandsmark)

Takk for innsatsen

Nye krefter inn på laget altså. Andre går motsatt vei. Patrick Børresen hadde nylig sin siste arbeidsdag i DNB Arena. Patrick har vært en del av Stavanger-hockeyen i sju sesonger, sist blant annet som hovedtrener for  Oilers U18.

Nå er det moderklubben Vålerenga som gjelder for Børren, hvor han er i gang som sportslig leder for Vålerenga Hockey bredde. Vi ønsker ham lykke til på veien videre.

Nye assistenter

Vi har også endringer å melde i korpset av assisterende trenere. Sander Bjelland, Petter Hauge og Jonas Wikstøl takker av på henholdsvis U20, U18 og U16. Takk for innsatsen også til dem.

Sivert Garvik blir ny assistent for Christer Nylund på Oilers U20. Jørgen Forgaard får Arne Hernæs Larsen inn som høyre hånd i arbeidet med vårt U16-lag.

Vi takker for innsatsen og ønsker lykke til på hjemmebane i Oslo. Etter sju sesonger i Stavanger er Patrick Børresen i gang med jobben som sportslig leder i Vålerenga Hockey bredde. (foto: Kristoffer Knutsen)