Kamper

Norsk Topphockey

 

Rudolfs tilbake i manesjen

Flere medier har spekulert i hvorvidt Rudolfs Balcers var aktuell for spill i Oilers  denne høsten. En uavklart kontraktssituasjonen i Ottawa har imidlertid gjort en retur til Stavanger vanskelig å realisere. Forrige fredag landet endelig avtalen med NHL-klubben fra den canadiske hovedstaden og en utlånsavtale med gamleklubben er nå i boks. Rudolfs gjør comeback for Oilers mot Sparta i DNB Arena torsdag.

 

Retur til Stavanger blir forresten en unøyaktig frase i denne sammenheng. Rudolfs bor i Stavanger utenfor sesong i Nord-Amerika, og har trent med Oilers hele sommeren og så langt denne høsten. Gjestespill for klubben han spilte for i tre sesonger og ble dobbeltmester med i 2015 og 2016 blir dermed naturlig i påvente av ny NHL-sesong. Planlagt oppstart er foreløpig januar 2021.

– Den uavklarte kontraktssituasjonen i Ottawa har gjort det vanskelig så langt. Nå skal det bli godt å spille kamper igjen, sier Rudolfs.

Hjemme best

Det mangler ikke på klubbmuligheter for den latviske landslagsløperen. Oilers #92 velger imidlertid kortreist levering.

– Stavanger er som hjemme og jeg har trent med laget i flere måneder. Så lenge en ny sesong med Senators er på trappene blir jeg her. Ved et eventuelt lengre opphold kunne jeg saktens vurdert andre alternativer men det blir teori. Nå gleder jeg meg til å spille i DNB Arena igjen, avslutter Rudolfs Balcers til oilers.no.

Vil du høre mer om Rudolfs comeback i Oilers byr vi på et eksklusivt profilintervju på OilersTV fredag.

Tilbake i DNB Arena har han vært flere måneder allerede. Nå kan Rudolfs også spille kamper for gamleklubben i påvente av ny NHL-sesong med Ottawa Senators. (foto: Kjetil Garvik)