Kamper

Norsk Topphockey

 

The Captains!

Sesongoppkjøringen er i gang i DNB Arena. Oilerstoget ruller mot det vi håper blir nok en spennende sesong med mye å feire både langs skinnene og på endestasjonen våren 2024. Sesongens kapteinsteam er også valgt. En solid trio stiller fremst blant likemenn klare til innsats.

 

For første gang siden Tommy Edlund ledet laget i elitedebuten 2003/2004 stiller Oilers med lokal kaptein. Også den ene av to assistenter skarrer på r’en, noe som på gledelig vis undertsreker klubbens økende lokale profil.

Tredjemann prater i følge ham selv mer i retning SarpVegas. Like fullt er han en av Oilersfamiliens fremste kontinuitetsbærere.

Kaptein: Mathias Trettenes

Matti er hjemme igjen, i det som blir hans fjerde periode i Oilers.

#8 valgte å fortsette karrieren i Sverige etter å ha vunnet sin femte strake kongepokal med klubben våren 2016. Etter dette spilte han sluttspillet 2018 og seriesesongen 2019/2020 (avbrutt før sluttspillet grunnet koronapandemien) i DNB Arena.

Nå er det en 5-årskontrakt som gjelder for vår nyslåtte kaptein. Du kan lese mer om hjemkomsten til en av Idrettsbyen Stavanger fremste profiler på denne linken.

Tall og fakta fra tiden i Oilers så langt finner du selvsagt på #oilersstats. 

Assisterende kaptein: Tommy Kristiansen

Troikaens veteran går på sin niende sesong i DNB Arena. Han har mange ganger sagt at å komme til Oilers ikke var som å komme til en klubb. Heller en familie. Så er han da også Oilersfamiliens store yndling, selv om han aldri har lagt skjul på at han også har et hjerte som banker for hjembyen Sarpsborg.

Sånn er Tommy. Ærlig og med hjertet utenpå drakta. Samme drakta som er merket A for tredje sesong på rad.

Tommys tall og fakta i Oilers så langt på denne linken.

Assisterende kaptein: Andre Bjelland Strandborg

Han må gjerne kalles «Future» av gutta på laget, for særlig gamle karen er han ikke. Samtidig har fremtid for lengst blitt nåtid. Andre har tatt steget fra ung og lovende til bare å være fryktelig god, i tillegg til å være en flott representant for klubben utenfor isen.

Så er det heller ikke første gang #16 er del av et lederskap. Han har spilt på A brystet på det norske U20-landslaget såvel som A-landslaget da han fikk sin debut der forrige sesong.

Andres tall og fakta i Oilers så langt på denne linken.

Oilers har valgt sine kapteiner foran sesongen 2023/2024. Andre Bjelland Strandborg (fra venstre), Mathias Trettenes og Tommy Kristiansen er klare for innsats. En solid trio! (Foto: Brian McHattie)