Kamper

Norsk Topphockey

 

La oss skape historie

La oss gjøre søndagens kamp Oilers Kvinner Elite og Hasle/Løren til en kampopplevelse likestilt med det gutta opplever kveld etter kveld. La oss vise de 420 jentene og kvinnene i Stavanger som elsker å spille hockey at de kan ha like muligheter.

 

Kjøp billett på denne linken.

 

Kvinnehockey er i rivende positiv utvikling. Oilers valgte våren 2021 å ta jentene inn i sin sportslige satsing. DNB fulgte i mai 2022 opp med å gå inn som generalsponsor for Oilers Kvinner Elite, for å sette fokus på kapitalgapet mellom damelaget og herrelaget.

Når Oilers herrer spiller hjemmekamp er det ofte utsolgt i DNB Arena. Når Oilers kvinner spiller kamp er det sjeldent mer enn 50 tilskuere i setene. Dette ønsker vi å endre. Og dette handler om så mye mer enn kampen på isen.

Tiden er inne for å gå fra ord til handling. Søndag 13.00 møter vi forrige sesongs NM-finalemotstander Hasle-Løren til toppoppgjør. Da skal vi sette publikumsrekord i Bambusaligaen og vi vil ha deg med på laget. 

Du kan lese digitalt kampprogram på denne linken. Etter kamp møter oilersjentene publikum og skriver utenfor Cafe Fjordkraft.