Kamper

Norsk Topphockey

 

DNB + Oilers = Sant

Det ble en festkveld på flere måter da Oilers tok imot Vålerenga i DNB Arena. Seier mot erkerivalen fra Oslo Øst smakte selvsagt deilig. Det samme gjorde det å kunne slippe nyheten om at samarbeidet med DNB ikke bare fortsetter, men forsterkes i tiden som kommer. Her kan du lese teksten speaker Kjetil Bøe delte med en nærmest fullsatt DNB Arena da avtalen ble signert i første pause.

 

Kjære publikum

DNB har lenge vært en solid samarbeidspartner for Oilers. At en nasjonal aktør av et slikt kaliber ønsker å bli assosiert med vår klubb er sterkt medvirkende til at vi lykkes. For visst har DNB Arena vært et eventyr. Et eventyr vi sammen skal legge til rette for at fortsetter.

Regionbanksjef i DNB Terje Fanebust og styreleder i Oilers Tore Christiansen signerer nå avtalen som sørger for at samarbeidet utvides, både i lengde og omfang. Vi er stolte av å kunne dele denne stunden med dere i Oilersfamilien, her i vår egen storstue.

Oilers pluss DNB er definitivt likt sant. Samarbeidet istandsetter oss til å utvikle vårt klubbkonsept ytterligere. Folkelighet, inkludering, rekrutering, utvikling og ikke minst satsing på Kvinner Elite er viktige nøkkelpunkt. Det samme er vår posisjon som landets ledende klubb innen samfunnsansvarsprosjekter, uavhengig av idrett. Så skal vi selvsagt også fortsette å levere mesterskapstitler med vårt flaggskip i Fjordkraft-ligaen. At vi kan feire denne stunden sammen på topp av tabellen understreker styrken i det vi i fellesskap har skapt.

Sammen er vi sterke!

Styreleder Tore Christiansen (til venstre) var en stolt mann da han sammen med Regionbanksjef Terje Fanebust undertegnet ny samarbeidsavtale mellom Oilers og DNB under kampen mot Vålerenga torsdag. (foto: Oddmund Sola)