Kamper

Norsk Topphockey

Gledelig re-signering!

When the Going Gets Tough, Greg Get Going. En herlig nyhet å starte uken med. Garderobens maskin og superveteran gir seg ikke. Greg Mauldin blir å finne i Oilersfamilien også sesongen 2023/2024.

 

Vår snart 41 år unge publikumsfavoritt (fødselsdag 10 juni) har hatt en fantastisk karriere så langt. Som senior har Greg spilt i ikke mindre enn ni ligaer, blant annet for Columbus Blue Jackets, New York Islanders og Colorado Avalanche i National Hockey League (NHL).

#24 debuterte for Oilers mot Sparta 5. januar 2019. Han ble seriemester med klubben sesongen etter, før skade og pandemi satte en stopper for videre spill.

På nyåret 2022 var det imidlertid duket for et både uventet og gledelig comeback, og i sin kamp nummer 1000 som profesjonell vant Greg endelig en nasjonal tittel da Oilers banket Storhamar 4-0 i kamper i NM-finalen.

En leder

Trener på tapende lag den gang er nå hovedtrener i Oilers. Anders Gjøse er godt fornøyd med at nettopp Greg Mauldin velger å bli værende i Stavanger.

– En gledelig og viktig signering for oss. Greg er klasse. En anvendelig spiller som bidrar i alle faser av spillet, sier Anders.

#24 blir også viktig i garderoben sesongen som kommer.

– Han sørger for kontinuitet i en gruppe med flere utskiftinger denne sommeren. I tillegg går han foran i treningsarbeidet og bidrar med solid lederskap, avslutter en godt fornøyd hovedtrener til oilers.no.

Du kan lese utfyllende fakta om Gregs tid i Oilers på #oilersstats

Om hans omfattende karriere i sin helhet finner du lesestoff på Eliteprospects.

Guttas evighetsmaskin har ingen planer om å gi seg. Greg Mauldin er klar for nok en sesong i DNB Arena. Her fra et tidligere oppgjør mot Manglerud Star. (Foto: Oddmund Sola)