Kamper

Norsk Topphockey

 

Humphries fortsetter – keeperkabalen avklart

Jubelsesongen 2016/17 er historie. Arbeidet med å bygge laget som i august åpner ny sesong med spill i Champions Hockey League i er i full gang.

De første nykommerne foran sesongen 2017/18 kom på plass uken etter påske, idet Villiam Strøm og Eirik Børresen ble presentert som kommende oilersspillere. Samtidig ble flere av gutta fra inneværende sesong resignert.

Nå er det klart at Spencer Humphries blir å finne i DNB Arena også sesongen som kommer. Den canadiske backen noterte seg for 42 poeng på i alt 59 serie- og sluttspillskamper forrige sesong. Vi er meget fornøyd med at Spencer velger oilersdrakta nok et år.

Keepersatsing

Det er også avklart hvilken keeperkabal Oilers velger kommende sesong. Ruben Smith legger som kjent skøytene på hylla. Klubben kjører videre med solide Henrik Holm som førstekeeper, samtidig som juniorkeeperne Jacob Opsahl og Jonas Wikstøl blir satset på som back-up.

– Keepertrener Peter Andersson har vært tydelig på at han anbefaler denne løsningen etter å ha jobbet med unggutta over tid. Vi har en toppkeeper i Henrik Holm og for klubben er det stas å kunne kombinere dette med satsing på unge spillere utdannet i vårt eget system, sier sportslig leder Pål Higson til oilers.no.

Du finner en fullstendig status for oilersstallen 2017/2018 på denne linken.

Gode nyheter denne tirsdagen. Spencer Humphris fortsetter i oilersdrakten også sesongen 2017/18. (foto: Kjetil Garvik)