Kamper

Norsk Topphockey

 

Jan Brejcak klar for Oilers

Oilers forsterker backkorpset de kommende månedene. Slovakiske Jan Brejcak har signert en kontrakt som i første omgang strekker seg frem det internasjonale oppholdet i desember. 33 år gamle Brejcak har fortid fra både KHL, slovakisk, svensk, tysk og finsk hockey. For vårt publikum er han imidlertid best kjent som Storhamar-spiller, ettersom han tjenestegjorde i gulblått siste del av forrige sesong.

 

Sportssjef Pål Higson sier følgende om vår foreløpig siste signering:

– Vår skadeutsatte situasjonen på backsiden gjør at vi velger å ta grep. Jan har avtale om spill frem til jul. Innen den tid har vi forhåpentligvis Kristian Østby tilbake i spill. Kristian sliter dessverre ennå med skaden fra slutten av forrige sesong, sier Pål til oilers.no

Så er det sikkert mange som forbinder Brejcak med en litt spesiell duell forrige sesong.

– Det stemmer. Mange husker nok Jan fra situasjonen han og Tommy var involvert i. For ordens skyld kan vi forsikre om at det er et tilbakelagt kapittel, sier Pål.

Brejcak er allerede på vei til Stavanger.

– Jan ankommer Stavanger tirsdag. Når han blir spilleklar og om han eventuelt spiller mot Ilves onsdag er foreløpig usikkert, avslutter Pål Higson til oilers.no.

Jan Brejcak skal spille for Oilers de neste månedene. Her ser du den slovakiske backen i drakta til Storhamar forrige sesong. Dermed blir han og Tommy Kristiansen (foran), spillerne fra en av forrige sesongs mest omtalte dueller, å finne på samme lag.(foto: Brian McHattie)