Kamper

Norsk Topphockey

 

Jonas på utlån til Ringerike

Oilers har skrevet kontrakt med den lokale backen Jonas Slettebø Haughom. Samtidig er det klart at han lånes ut til Ringerike Panthers sesongen 2021/2022. Jonas var forrige sesong kaptein på Oilers U21. Han debuterte for A-laget høsten 2019 og står bokført med 8 kamper i Fjordkraft-ligaen.

Hønefoss  neste for Jonas Slettebø Haughom altså. Ringerike Panthers er tilbake i det øvertste selskap etter å ha vunnet 1. divisjon forrige sesong. Narvik rykker ned fra Fjordkraft-ligaen. For Oilers handler utlånet om å legge til rette for mer istid for det unge talentet.

– Vi har stor tro på Jonas. Samtidig ser vi at at nåløyet er trangt i backkorpset Oilers besitter. Han trenger mer matching på øverste nivå enn det vi kan tilby nå. Nyopprykkede Ringerike kan vise seg å være et godt alternternativ for utviklingen den kommende sesongen. Ringrike får også en solid unggutt å spille på, sier sportssjef Pål Higson til oilers.no.

Vi ønsker Jonas lykke til i Schjongshallen og velkommen tilbake til Oilers når den tid kommer.

Du finner oppdatert status for lagbygget 2021/2022 på denne linken.

Jonas Haughom har signert kontrakt med Oilers. Samtidig er det klart at den unge backen lånes ut til Ringerike Panthers sesongen som kommer. (foto: Brian McHattie)

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.