Kamper

Norsk Topphockey

 

Ludde blir i Oilers

Gode nyheter i Oilersfamilien denne torsdagen. Ludvig Hoff har signert ny toårsavtale med regjerende dobbeltmester og blir å finne i DNB Arena ut sesongen 2024/2025. Med det er en viktig brikke i lagbygget foran kommende sesong på plass.

 

Ludde debuterte for Oilers mot Stjernen 12. september 2019. #10 står så langt bokført med 155 kamper og totalt 118 (47+71) poeng for klubben.

Han har den samme perioden etablert seg på det norske A-lansdslaget og var denne våren sentral da gutta sikret plassen på øverste nivå under VM i Riga.

Du finner alle tall og fakta fra Ludvigs karriere i Oilers så langt på #oilersstats.

Kontinuitet

Oilerstrener Anders Gjøse er glad for at Ludde velger Oilers også i fortsettelsen.

– Utvilsomt en nøkkelspiller for oss de neste sesongene. Ludvig er en ettertraktet spiller som velger oss av en grunn. Det er et godt utgangspunkt, sier Anders.

Nytilsatt i klubben til tross kjenner han vår re-signerte #10 godt fra før.

– Ludvig spilte på U16-landslaget da jeg hadde min første tjeneste som landslagstrener. Siden har jeg også hatt med ham å gjøre på U25- og A-landslaget. Jeg vil mest av alt beskrive ham som en lagspilleller av rang. Ludvig blir også viktig for kontinuiteten i garderoben og den norske stammen i laget fremover, avslutter Anders Gjøse til oilers.

Ludvig Hoff blir værende i Stavanger og DNB Arena. Her fra et møte med Manglerud Star og Steffen Thoresen (til høyre) forrige sesong. (Foto: Oddmund Sola)