Kamper

Norsk Topphockey

 

Martin Gran klar for Oilers

Løperen Martin Gran har signert for Oilers. Gran kommer fra spill i Allsvenskan med Kristianstads IK, hvor han spilte 19 kamper etter å ha blitt fristilt fra kontrakten med Lillehammer midtveis i forrige sesong. Kontrakten med Oilers gjelder for 2 år.

 

Martin er 26 år. Hans moderklubb er Storhamar, hvor han også elitedebuterte sesongen 2013/2014. I tillegg til Storhamar har han flere sesonger med elitespill for Lillehammer, foruten internasjonal erfaring fra Alpeligaen og britisk eliteserie.

Martin har også representert Norge på flere aldersbestemte landslag. Du kan lese tall og fakta på vår nye signering på Eliteprospect. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hamarsingen Martin Gran er klar for Oilers. Her i drakta til Lillehammer, klubben han spilte i fra 2019 til 2022. (Foto: Alexander Henningsen)

Sportssjef Pål Higson har store forventninger til lagets nyervervelse.

– Martin er en spennende målscorer som enda har sine beste år foran seg. Hans ferdigheter vil passe veldig godt inn i vår spillestil og regner han vil vil ta ytterligere steg hos oss. Det vil ikke forundre meg om Martin blir en aktuell mann for det norske landslaget i årene som kommer, sier Pål.

Nytilsatt trener Anders Gjøse er også godt fornøyd med signeringen.

– Martin er en bra mann som vil passe godt inn i gruppa. Etterhvert en erfaren spiller, i norske ligaen, utenlandske ligaer og diverse landslag. En offensiv, rask høyrefattet ving med målteft. Ikke minst vil fatningen hans gi oss  større bredde i powerplay, avslutter Anders til oilers.no.

Vi ønsker Martin Gran velkommen til Stavanger og DNB Arena!