Kamper

Norsk Topphockey

 

Mer Oilers for Elvsveen

Elvis har definitivt ikke «left the building». Tvert imot. Patrick Elvsveen blir å finne i DNB Arena nye to sesonger. Dermed er en viktig brikke i lagbygget rundt garderobens unge stamme på plass.

 

Vi fortsetter altså å melde gledelige re-signeringer i den stille uken. Patrick Elvsveen kom til Oilers fra Storhamar foran inneværende sesong, og beskriver valget for de neste årene som ganske enkelt.

– Det stemmer. Jeg brukte ikke så mye tid på det. Jeg har trivdes godt i Stavanger fra første dag, og gleder meg til fortsettelsen, sier han til oilers.no.

Alle som følger Oilers har for lengst merket seg #26 som lynvingen på skøyter. En spiller med høy intensitet i det han foretar seg. Hard trening er et stikkord.

– Treningsregimet i Oilers er suverent, og en viktig årsak til min trivsel i klubben. Du finner ikke et bedre sted i norsk hockey om du ønsker å utvikle deg videre som spiller, sier Patrick.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Hurtigtoget med #26 på ryggen blir fremdeles å finne på vingen i Oilers. Patrick Elvsveen har signert en kontrakt som knytter ham til DNB Arena ut sesongen 2025/2026. (Foto: Sofie Kitterød)

Sportssjef Pål Higson gleder seg over å få Elsveen med videre. Potensial og treningstalent er nok en gang stikkord.

– Patrick er av de raskeste og best trente spillerne i EHL. Han jobber steinhardt hver dag for å utvikle seg og vi ser en stor oppside i ham de neste årene. Utvikler han spillet med puck enda mer, vil han kunne dominere og produsere mange poeng for Oilers de neste sesongene, avslutter Pål til oilers.no.

Gratulerer med ny kontrakt Patrick. Vi gleder oss til det som ligger foran.