Kamper

Norsk Topphockey

 

Nico på lån til SønderjyskE

Nicolai Bryhnisveen gjør danske av seg sesongen 2022/2023. Turen går til Vojens lengst sør på Jylland og spill for SønderjyskE i Metal Ligaen. Nico har fremdeles to sesonger igjen av kontrakten med Oilers og går derfor på lån til den danske toppklubben.

 

Etter gode samtaler med sportslig ledelse i Oilers og en totalvurdering for egen del har Nicolai landet på dette som en bra løsning.

– Spill i Metal Ligaen blir en spennende utfordring for meg. Jeg velger å ta ett år om gangen, og håper å klokke inn mye istid kommende vinter. SønderjyskE skuffet forrige sesong, men er en toppklubb med ambisjoner (senest tre strake gull fra 2013-2015, red. anm.) som er sultne på å komme tilbake i toppen. Å kunne bidra til at de lykkes  motiverer meg, sier Nicolai til oilers.no.

Sportssjef Pål Higson støtter Nicos veivalg foran sesongen som kommer.

– Som Nicolai sier har vi hatt en god dialog. Oilers har per i dag mange «godt voksne» etablerte backer i stallen og konkurransen om istid er tøff. For Nicos del kan spill i SønderjyskE kommende sesong blir en fin utfordring, sier Pål.

Det er imidlertid ikke missnøye med noe i Stavanger som får #33 til å velge røde pølser.

– Så langt i fra. Jeg stortrives i Stavanger og Oilersfamilien. Gutta på laget, de tilsatte i DNB Arena, sponsorer, supportere og alle rundt klubben er helt topp. Jeg kommer til å savne alt sammen. Men jeg stempler inn igjen til våren. Jeg velger å si på gjensyn enn så lenge, avslutter Nicolai Bryhnisveen til oilers.no.

Nicolai Bryhnisveen går på lån til SønderjyskE i den danske Metal Ligaen kommende sesong. Her fra et oppgjør mot Grüner i DNB Arena. (foto: Oddmund Sola)