Kamper

Norsk Topphockey

 

Nye signeringer i boks

Vi har gleden av å melde om to signeringer på tampen av ferien. Den canadiske løperen Bryce Gervais blir å finne i DNB Arena sesongen 2022/2023. Bryce er 30 år gammel og kommer til Oilers fra spill i AHL/ECHL forrige sesong. Signering nummer to er en vi kjenner godt. Martin Lefebvre fortsetter nemlig i hvitt, gult og sort!

 

To solide tilskudd til troppen foran sesongstart med andre ord. Lefebvre trenger neppe den store introduksjonen. 39 poeng (10 + 29) på 47 kamper forrige sesong er solid. Hans rolle i laget og i garderoben er også viktig kapital. En ekte klubbspiller.

Ny center

Nysignering Bryce Gervais kommer fra spill på Iowas lag i både ECHL og AHL forrige sesong. Han har spilt i Europa tidligere, men var hjemme i Nord-Amerika i fjor. Han skal spille center for oss. Vi har dermed en meget sterk center-oppstilling kommende sesong.

Du kan lese tall og statistikk på Oilers’ siste signering på Eliteprospect. 

Saken oppdateres.

Canadiske Martin Lefebvre blir å finne i Oilers også sesongen 2022/2023. Han får selskap av landsmann og løper Bryce Gervais, som er klubbens foreløpig siste signering. foto: Brian McHattie)