Kamper

Norsk Topphockey

 

Oilers forsterker

Oilers har signert den amerikanske løperen William Rapuzzi ut sesongen 2017/18. William kommer fra spill i NLB (nivå 2 i Sveits) med EHC Visp de siste tre sesongene. Han ventes til Stavanger i løpet av helgen debuterer for Oilers så snart UDI har godkjent søknaden. Vi krysser fingrene for at det går fort. 

27 år gamle Rapuzzi kommer opprinnelig fra Anchorage, Alaska. Etter flere solide sesonger i NCAA for Colorado College, hvor han blant annet spilte sammen med tidligere oilersspiller Tyler Johnson, debuterte han i ECHL for Idaho Steelheads i 2013.

Sesongen gikk ikke verre enn at Rapuzzi ble kåret til ligaens Rookie of the Year. Han valgte videre å se til Europa og spilte de neste tre sesongene i EHC Visp i Sveits, klubben hvor de tidligere oilersspillerne Dan Kissel og Mark Van Guilder spiller inneværende sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

En solid forsterkning på vei til Oilers og DNB Arena. (foto: YouTube)

Oilers sportssjef Pål Higson er godt fornøyd med sin siste signering.

– William blir en solid forsterkning for oss. Han er fysisk robust, hurtig og skuddsterk. En kombinasjon som gjør ham svært målfarlig, en egenskap vi som kjent trenger å tilføre laget slik høsten har utviklet seg, sier Pål.

Han forteller om en spiller som nok regnet med en større liga enn den norske denne sesongen.

– Så ærlig skal vi være. GET-ligaen er ikke det første en spiller med suksess i NLB (og to utlån til NLA) tenker karrieremessig. Det la seg derimot ikke til rette for Rapuzzi i denne omgang, Dermed fikk vi muligheten til å hente ham til Stavanger. Også takket være Mark Van Guilder som la inn et godt ord får både ligaen og Oilers som klubb, avslutter en fornøyd Pål Higson til oilers.no.

Vi ønsker William Rapuzzi velkommen til Stavanger. Statistikk for Oilers’ siste signering finner du på Eliteprospects.

William Rapuzzi (til høyre) har hatt stor suksess i ECH Visp, klubben Dan Kissel og Mark Van Guilder spiller for inneværende sesong, de siste årene. Her i kamp med Oltens Sami El Assaoui. (foto: Sandro Stutz)