Kamper

Norsk Topphockey

 

Oilers signerer Steve Whitney

Forwarden Steve Whitney er klar for Oilers. Steve er en 30 år gammel Boston-gutt med solid fartstid American Hockey League og East Coast Hockey League. Han har de siste årene spilt i Hershey Bears i AHL (nivået under NHL i Nord-Amerika) men avsluttet forrige sesong med et kort opphold i tysk topphockey med Iserlohn Roosters.

 

Nok et hyggelig kryss på listen i lagbygget for sportssjef Pål Higson er dermed på plass.

– Steve har jeg fulgt siden han spilte på Boston College i 2010 og er en spiller jeg er sikker på kommer til å levere meget bra i Fjordkraft-ligaen. Ikke den største av vekst, men han spiller mye større enn han er. Sterk på skøytene og god i duellspillet. Han kan også spille både center og ving, sier Pål til oilers.no

Oilerstrener Todd Bjorkstrand, bosatt i Boston på denne tiden av året, har også hatt kontakt med Whitney foran signering. Han underbygger Påls beskrivelse av lagets siste forsterkning.

– Både sterk og hurtig på skøytene og med skills til å skape mange sjanser. Solid skudd har han også, slår Todd fast. Han trekker også frem vår nyerververvelses vilje til å gå i krigen.

– Steve er villig til å gå inn i «tough areas» og gjøre det harde arbeidet. Jeg forventer at han blir en viktig spiller for oss og en toppspiller i ligaen. Jeg er veldig glad for at han kommer til Oilers, avslutter Todd Bjorkstrand til oilers.no.

Du kan lese utfyllende statistikk for Steve Whitney på Eliteprospect. 

Du finner oppdatert status for lagbygget 2021/2022 på denne linken.

Bosten-fødte Steve Whitney er klar for Oilers. Løperen kommer til Stavanger med solid bagasje fra ulike amerikanske minor leagues i hockeybagen, i tillegg til et kort opphold i tysk topphockey forrige sesong. (foto: privat)