Kamper

Norsk Topphockey

 

Oilers støtter Rosa sløyfe!

Oilers velger igjen å slå et slagskudd for Rosa sløyfe og kampen mot brystkreft. Oktober er den rosa måneden på kalenderen, men i DNB Arena kick-starter vi allerede 30. september. Laget spiller sesongens Hockey&Heels mot Stjernen i eksklusive drakter som tradisjonen tro auksjoneres ut til inntekt for saken.

 

Nok en gang har Rune Hagelin designet en lekker drakt til formålet, og våre draktsponsorer SFF, Østerhus, Stena Recycling, Pepsi MAX, KAPH entreprenør, Wenaas, Håkull og Baker Hughes lar gutta spille i Clean Jersey denne spesielle kampen.

Alt dette for å skape et klenodium du kan by på når auksjonen drar i gang første uken i oktober.

Hårete mål

Før den tid velger Jens Hoekstra, Nick Dineen, Patrick Ulriksen og Oliver Calik, sammen med Calle Spaberg Olsen og Kristian Marthinsen fra Stjernen, å legge inn en ekstra takling for den gode saken. Det handler om å bjuda på.

Klarer vi innen kampslutt lørdag å få inn 30 000 kroner til Rosa sløyfe ofrer de hårsveisen, live foran publikum utenfor Oilersshoppen. Frisører fra Modern Design står klare for oppdraget.

Send ditt bidrag på Vipps til Oilersspillernes Veldedighetsfond #10161. Alle bidrag er like viktige. Små som store. Merk gjerne bidraget Rosa sløyfe.

Herlig sportsånd og ikke minst et flott eksempel på at det finnes ting som forener selv om spillerne er konkurrenter på isen.

Billett til kampen kjøper du her.

Les mer under bildet. 

Brystkreftrammede Brigitte Idland Myklebust (fra venstre), Oliver Calik, Patrick Ulriksen, samfunnskontakt Kjetil Garvik, Jens Hoekstra, Nick Dineen og brystkreftrammede Elisabeth Andreasson lader opp til lørdagens oppgjør mot Stjernen. Ikke minst til de fire spillernes hårklipp etter kamp. (Foto: Ann Cathrin Sandsmark)

Fokus på forskning

Brigitte Idland Myklebust og Elisabeth Andreasson er begge rammet av brystkreft. De har vært å heldige med sin respons på behandling og kan defineres som kreftfrie. Begrepet frisk er i denne sammenhengen imidlertid sammensatte saker.

Denne uken var de to innom oilerstrening for å treffe gutta og gi ansikt til saken.

– Rosa sløyfe handler om mye. Denne høsten settes forskning spesielt på dagsorden. Forskning som blant annet muligheter tilpassede behandlingsformer. Og det oppnås stadig gledelige resultater. Men det kommer ikke gratis. Forskning krever ressurser. Rosa sløyfe handler mye om solidaritet, forteller Brigitte til oilers.no

Elisabeth er enig. For det handler selvsagt om mer enn  å overleve.

– Overleve er selvsagt viktig, men så skal man leve. Å være frisk fra brystkreft kan være så mangt. Mange sliter med senskader og da kan nettopp skånsom behandling være nøkkelen til livskvalitet, sier hun.

Fakta 

  • Rosa sløyfe er en internasjonal informasjons- og solidaritetskampanje til støtte for brystkreftforskning og brystkreftprosjekter
  • Rosa sløyfe arrangeres for 25. året i år!
  • Brystkreft er den hyppigste kreftformen blant kvinner, og forekomsten er økende. Én av ti norske kvinner utvikler brystkreft i løpet av livet.
  • Mye takket være forskning overlever 9 av 10 kvinner, men svært mange lever med ettervirkninger og senskader etter behandling.
  • 1 av 4 kvinner får tilbakefall, og fremdeles dør ca. 600 hvert år i Norge.
  • Årets tema for aksjonen er: Forskning nytter!
  • Fokuset er på viktigheten av videre forskning, og at forskning skal redde liv, men også forlenge og forbedre liv.
  • Siden 1999 har Rosa sløyfe bidratt med over 415 millioner kroner til brystkreftsaken.
Gutta støtter Rosa sløyfe. Du kan hjelpe dem å hjelpe. Kom på kamp lørdag, og ikke minst Vipps ditt bidrag til #10161. (Foto: Kjetil Garvik)