Kamper

Norsk Topphockey

 

Sølvduellen lever

Med to runder igjen å spille i grunnserien er tabellen så godt som gjort opp. Det eneste som ennå er åpent er to lags kamp om andreplassen. Seriesølv, og ikke minst fordelen det gir inn i det kommende NM-sluttspillet, er selvsagt verdt å sloss for. Torsdag kveld barker de to kandidatene sammen på Jordal.

 

Premissene er som følger:

Oilers må slå Vålerenga om det skal bli sølv. Med seier etter ordinær tid har gutta det i egne hender, og sikrer plassen om de vinner mot Lørenskog lørdag. Vinner Oilers på overtid kan det fremdeles gå veien, men Vålerenga må da reise fra Halden og møtet med Comet med en eller annen form for tap i siste runde.

Et hvert resultat med Vålerenga som vinner torsdag vil bety game over og sølv til de kongeblå fra Oslo Øst samme kveld.

Tabellmessig tar vi for ordens skyld med at Frisk med to seiere kan komme a poeng med Sparta på fjerdeplass, om sistnevnte taper sine kamper. Sjur Robert Nilsens mannskap vi likefullt beholde hjemmebanefordel i kvartfinalen, ettersom de har positiv innbyrdes på Askerbøringene.

Du finner EHL-tabellen i sin helhet på denne linken.

Saken fortsetter under bildet. 

Vålerenga og Oilers møtes til en høypotent triller på Jordal torsdag kveld. Kampen kan vise seg å bli direkte avgjørende for fordeling av sølvmedaljene i grunnserien. Her fra lagenes oppgjør samme sted 6. januar. (foto: oilers.no)

Runden

Øvrige EHL-kamper torsdag:

  • Storhamar – Lørenskog
  • Sparta – Ringerike
  • Frisk Asker – Lillehammer
  • Stjernen – Comet

Følg kampen

Nedslepp på Jordal er 19.00.

Troppen

Noah Aarthun, Christoffer Karlsen og Andreas Heier er tilbake i Stavanger, og spiller ikke kampene mot Vålerenga torsdag og Lørenskog lørdag.