Kamper

Norsk Topphockey

 

SuperLørdag

Det ble en super dag for alle involverte da 10-årsjubilanten fra Stavanger Hockey Oilers inviterte superlagene fra Lørenskog og Frisk Asker til SuperCup denne lørdagen. Når disse spillerne møtes er nemlig alle vinnere. Fra de går sammen på isen med felles intro til premiene deles likt mellom lagene til slutt.

 

Bildet under kan jo stå som et symbol på dette. SFF ga 100 000 kroner til premie i turneringen. Ettersom alle er vinnere i SuperCup ble det 33 000 til hver.

Og ja, da er det ennå en tusenlapp igjen i regnestykket. Den gikk til snop på festbanketten i Telia Lounge lørdag kveld. Superlag er ikke helt som andre lag!

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Foto: Espen Myhre

Og det står ikke på idrettsgleden når spillerne kommer sammen. Superlaget i Stavanger har siden DNB Arena åpnet stått for det kanskje mest livskraftige av alt hockeybyen byr på.

Heldigvis smitter engasjementet også. Superlagene i Lørenskog og Frisk Asker har kommet til, og det jobbes med oppstart både i Comet Halden, Storhamar yngres, Nidaros og Vålerenga. Snart har vi en hel liga for unge og eldre hockeyspillere med spesielle tilrettelggingsbehov. Tenkt så kult det blir!

Styreleder og majoritetseier i OIlers Tore Christiansen har vært ihuge fan av Superlaget siden første dropp i 2012. Derfor passet det godt at Tore sto for nedslepp under SuperCup i DNB Arena denne lørdagen. (foto: Brian McHattie)