Kamper

Norsk Topphockey

 

Temakamper høsten 2022

Etter en hektisk sesongoppkjøring og oppstart av Champions Hockey League er vi nå klare for Fjordkraft-ligaen i DNB Arena. Høsthalvåret er både travelt og tettpakket med godbiter. Ikke minst står flere av våre populære temakamper på programmet.

 

Det starter allerede med første hjemmekamp. Mot Storhamar lørdag 17. september. Kampen er en happening i seg selv. Hjemmepremiere er alltid høytidelig, og vi kan denne gang endelig heise banner for norgesmesterskap i taket. For første gang siden høsten 2017.

At det skjer mot vårens finalemotstander er jo ekstra stas. For ikke å snakke om at Petter Thoresen, våre trener fra 2009 til 2016, er tilbake i arenaen han hentet seks kongepokaler til. Nå som sjef i bortegarderoben.

I tillegg til alt dette arrangerer vi familiedag denne lørdagen, med aktiviteter for store og små. Supporterklubben Roughnecks har også sin årlige markering. Mye å glede seg til med andre ord.

Bamser, bart og høye hæler

Videre byr vi på flere klassikere mens kalenderen ennå viser 2022:

  • Lørdag 5. november mot Ringerike går sesongens Hockey&Heels av stabelen. Etter to års pandemipause er endelig kampen som gjør ekstra ære på den feminine delen av publikum på plass i igjen.
  • Når Lillehammer kommer på besøk søndag 4. desember er det duket for årets adventskamp. Nytt dette året er at dette slås sammen med McDonalds BamseBonanza, den kanskje fremste av våre publikumsfavoritter. Ikkje minst blant våre yngste tilhengere

Merk også datoen 20. oktober. Da står Vålerenga på motstatt side av isparketten, som de gjorde da DNB Arena ble åpnet 6. oktober 2012. En flott anledningen til å markere våre første 10 år i egen storstue med andre ord.

Billetter til våre temakamper kjøper du samme sted som billetter for øvrig, på oilers.no. Klikk her for å komme direkte til salgssiden. 

En publikumsvinner, sesong etter sesong. Øyeblikket når kosedyrene kastes på isen i DNB Arena er ikke bare en artig vri etter scoring, det symboliserer også gleden over å dele med andre. Her fra BamseBonanza 2016. (foto: Oddmund Sola)