Kamper

Norsk Topphockey

 

Tommy fortsetter i Oilers!

Om Oilersfamilien skulle stemt frem en drømmeoverskrift på en småsur høsttirsdag i slutten av november ville nok denne kommet høyt på resultatlisten. Men du leser helt rett. En av klubbens største profiler gjennom tidene og ikke minst mest populære publikumsspillere blir værende i DNB Arena minst i to sesonger til.

 

Tommy Kristiansen har nemlig skrevet en ny 2+1 års kontrakt med klubben han så langt har spilt sju sesonger og totalt 308 kamper for.

Og hvilke sesonger det har vært. Siden debuten mot Frisk i Askerhallen 15 september 2013 har #91 fått feire fire serigull, fire kongepokaler og ett Continental Cup trofe i oilersdrakt.

Her kan du lese utfyllende statistikk fra Tommys tid i Stavanger. 

Viktig brikke

Sportssjef Pål Higson er selvsagt svært fornøyd.

–  Tommy er kanskje i bedre form enn noen gang og veldig motivert til å gi alt for Oilers i årene fremover. I tillegg betyr Tommy veldig mye for Oilersfamilien utenfor isen. På så mange måter. Vi er både glade og stolte av at han velger å fortsette her hos oss, soer Pål i en kommentar til oilers.no.

Vil du høre hva hovedpersonen selv har å si om kontraktsforlengelsen og valget han og familien har tatt om å blir værende i Stavanger? Da skal du høre på OilersPodden i tirsdag kveld. Der er Tommy selvsagt gjest. Sendingen legges ut på våre kanaler 20.00. 

Tommy har fått feire mye i oilersdrakt de sju sesongene han har vært i klubben. Her er det seriemesterskapet 2015/2016 som er sikret, mot Vålerenga på gamle Jordal. Når er #93 klar for mer gull i Stavanger. (arkivfoto: Oddmund Sola)