Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

Oilers gir tilbake

Det sko sjølsagt bare mangla! Idretten har lang tradisjon for å vise samfunnsansvar. Skal Oilers’ kjerneverdier folkelig, ydmyk og engasjert gå fra ord til handling er det en selvfølge å ta del i denne tradisjonen. Mister vi dette er vi ikke lenger underveis.

 

Noen prosjekter blir gjengangere, andre rullerer eller skiftes ut på veien. I menyen finner du et utvalg av det vi har engasjert oss i de siste sesongene. Vårt mål er å ha mangfold fra smått til stort, fra lokalt til internasjonalt.

Har du spørsmål til Oilers’ samfunnrettede arbeid, ta kontakt med informasjons- og samfunnskontakt Kjetil Garvik. Det trenger ikke handle om de store prosjektene. Kanskje har du en sak som bare gjelder et enkelt menneske. Den kan være viktig nok!

Et flott bilde fra enn flott anledning. Representanter fra A-laget, Oilers U20, trenerteam og Ungdomsrådet på SUS sammen under åpningen av ungdomsrommet på Stavanger Universitetssykehus. Ungdommens eget rom på sykehuset ble åpnet våren 2016. Prosjektet er et samarbeid mellom SUS, Oilers og Hockey Mot Kreft. Sammen er vi sterke i praksis! (foto: Kjetil Garvik)