Kamper

Norsk Topphockey

 

Varmestuens Venner

Bli en del av DNB Arena og Oilers’ historie. Første puck i puckveggen ble satt inn 25. januar 2014. Når prosjektet er ferdig vil 1500 bidrag ha satt sitt stempel på veggen. Et stempel som blir stående for all tid. For tiden går inntektene fra puckveggen uavkortet til Varmestuens Venner. 

Varmestuens Venner ble startet av Gerd og Evald Høiland i 1973. Siden den gang har organisasjonen jobbet for de av oss som sliter med rus og faller utenfor i hverdagen.  Under mottoet «La oss leve for hverandre» ønsker Varmestuen at lokalene i Paradissvingen 1 skal være som et andre hjem for mennesker i en vanskelig livssituasjon.

Uansett tilstand ønskes brukerne velkommen til prat, fellesskap, varme og mat. Bad og vaskerom står også til disposisjon. Medarbeiderne på Varmestuen driver også oppsøkende virkesomhet med matpakke og andre nødvendige ting når det trenges.

Send mail til Kjetil Garvik på kjetil.garvik@oilers.no for å bestille puck og gi ditt bidrag til Varmestuens Venner. 

Mailen merkes Puckveggen.

Bestillingen må inneholde informasjon om valg av sølvpuck (1000kr) eller gullpuck (2000kr), samt navn og hilsen som skal skrives på pucken. Som en del av bestillingen mottar du en dublett av pucken i pen display box som et personlig minne.

Oilers heier på Varmestuens venner. Ønsket om å leve for hverandre passer godt sammen med vårt motto «Sammen er vi sterke». Derfor er vi stolte av å kunne invitere Oilersfamilien med på en innsats for Varmestuens viktige arbeid dette året.

Foto: Varmestuens Venner