Kamper

Fjordkraft ligaen Norsk Topphockey

Gatemagasinet Asfalt

Bli en del av DNB Arena og Oilers’ historie. Første puck i puckveggen ble satt inn 25. januar 2014. Når prosjektet er ferdig vil 1500 bidrag ha satt sitt stempel på veggen. Et stempel som blir stående for all tid. Sesongen 2018/19 går inntektene fra puckveggen uavkortet til Gatemagasinet Asfalt, som feirer 10-årsjubileum våren 2019. Vi kaller prosjektet #10årmedverdighet.

Det første nummeret av ASFALT kom ut 1. april 2009. Magasinet selges av mennesker med ruserfaring, og som er i en vanskelig livssituasjon. Selgerne kjøper bladet for kr. 50,- og selger det videre for kr. 100,-  Mellomlegget beholder selgeren som lønn. Gatemagasinet ASFALT ønsker på denne måten å gi medmennesker en mulighet til å skaffe seg en inntekt på en verdig måte. En måte som bidrar til å gi et fotfeste, økt selvbilde og livskvalitet, og som gjør at en kan føle seg som en del av noe større.

Gatemagasinet Asfalt driver et fantastisk arbeid over hele Rogaland. Våren 2019 feirer de 10-årsjubileum. (foto: fra Asfalts arkiv)

Send mail til Kjetil Garvik på kjetil.garvik@oilers.no for å bestille puck og gi ditt bidrag til Gatemagasinet Asfalt. 

Mailen merkes Puckveggen.

Bestillingen må inneholde informasjon om valg av sølvpuck (1000kr) eller gullpuck (2000kr), samt navn og hilsen som skal skrives på pucken. Som en del av bestillingen mottar du en dublett av pucken i pen display box som et personlig minne.