Kamper

Norsk Topphockey

 

INEO

Ineo Eiendom AS

Initiativ. Innsikt. INEO EIENDOM

Uten initiativ skjer det ikke stort. INEO er latinsk for igangsettelse, vi står for initiativet og kompetansen som skal til for god eiendoms- og boligutvikling fra start til mål.

Fokus

INEO Eiendom fokuserer sin virksomhet i tomt- og eiendomsutvikling, fra ervervelse, til prosjekt og salg. Våre primære markedsområder er Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. INEO ønsker primært å utvikle boligmiljøer hvor familieboliger er den dominerende boligtypen, hvor leiligheter, eneboliger, rekkehus, samt vertikaldelte boliger er våre nøkkelprodukter.

Lang erfaring

Å se fremover er både enklere og tryggere om du kan se bakover med stolthet på det du legger bak deg. I INEO Eiendom tror vi på det å skape boområder som gir noe tilbake til beboerne i form av ro, trivsel og energi – ingredienser som skaper et hjem ialler beste forstand.

Høy kvalitet i alle ledd

Gode boligområder handler om uterom og innerom, detaljer og helhet – det hele sett under ett. For at helheten skal skinne, må alle delene fungere godt. Derfor er vi opptatt av kvaliteten på prossesene i våre prosjekter. Vår erfaring viser at om den er god, så blir også resultatet desto bedre. På den måten blir boligprosjektene mer helhetlige. Det er dette som skaper magien og trivselen – det kaller vi boglede! Du blir husvarm i våre prosjekter.

Stolte fagfolk

INEO Eiendom er en solid gjeng fagfolk med felles agenda om å jobbe hardt og ha det gøy mens vi gjør det. Mellom oss finnes nok nytekning, detaljfokus, engasjement og mot til at hverdagen blir både travel ig gledelig. Med vår kompetanse, erfaring og nettverk skaper vi boligområder med kvaliteter som gjør at folk trives.

Besøk oss på nettsiden vår:

https://ineoeiendom.no/

Roy Klungtvedt

Primær kontaktperson

E-post:

roy.klungtvedt@ineoeiendom.no

Mobilnummer:

97163999