Kamper

Norsk Topphockey

 

Takk for reisen

Finalen i NM-sluttspillet 2024 ruller. Uten oss denne gang. Det ble ikke en siste fight om Byttå denne våren, og pokalen som har bodd i DNB Arena de siste årene får seg en luftetur. Tiden har kommet for å takke Oilersfamilien for følget sesongen 2023/2024, sette strek i sanden og ønske velkommen ombord til neste avgang.

 

For en klubb som nærmest har abonnert på NM-finaler på herresiden de siste 15 årene, og uttalt målsetting er seriemedalje og finale hver sesong, skal det være skuffende når det ryker. Ikke minst når det skjer minuttet før full tid i kamp #7.

Like fullt er det viktig å være ydmyk og gratulere Vålerenga med plass i finalen mot Storhamar. Det skulle vise seg at det var deres tur denne våren. Vi kommer sterkt tilbake.

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Semifinalen startet på beste måte, med seier 4-1 påskedag (bildet). Til slutt trakk imidlertid Vålerenga det lengste strået, etter avgjørelse bokstavelig talt på målstreken. Nå retter vi blikket fremover og starter arbeidet med sesongen 2023/2024. (Foto: Oddmund Sola)

Oilerstoget ruller nemlig videre. I høy hastighet om noen skulle lure.

Det store bildet

Hockeybyen Stavanger legger nok et flott år bak seg.

  • Dobbel sølv for Kvinner Elite med et ungt og relativt nytt lag en solid prestasjon
  • U20 forsvarte forrige sesongs norgesmesterskap i tillegg til å bli seriemester. Historisk bestenotering for unggutta.
  • Videre var Stavanger Hockey/Oilers våren 2024 representert i samtlige forbundscuper og sluttspill. For jenter så vel som gutter.
  • JU16 vant gull for andre sesong på rad.
  • U16 spiller sin forbundscupfinale førstkommende helg.
  • Stavanger Hockeys kvinnelag i 1. divisjon ble seriemester.
  • Gull i grunnserien sørget våre ukrainske iskrigere for, som denne sesongen spilte i drakten til Forus/Sandnes i U18.
  • Så glemmer vi ikke vårt flaggskip i klassen for idrettsglede. Superlaget ruller på som aldri før. Denne sesongen smadret de tradisjonen tro A-laget i tillegg til å spille en flott kamp mot Roughnecks. Vinterens deltakelse i Supercup på Lørenskog ble også en høydare.

Så kjære publikum, samarbeidsnettverk, frivillige, ansatte, Roughnecks og alle andre bankende hjerter i Oilersfamilien: Takk for reisen. Vi er allerede i gang med det som ligger foran.

Me suse avgårde langs bakken. Sammen er vi sterke!