Kamper

Norsk Topphockey

 

Hjemmetap mot Vålerenga

Oilers tapte i kveld 2-3 mot et formsterkt Vålerenga. Sluttspurten startet for sent, og dermed ble alle poengene med VIF tilbake til Oslo. 

Første periode var jevnspilt og sjansefattig. Oilers slet med å skape noen store muligheter, og periodens eneste mål kom i spill 5 mot 4. Vålerenga, som var meget effektive i overtall denne kampen, tok ledelsen etter at en pasning fra bak mål ble styrt inn av en Oilersskøyte.

Foto: Oddmund Sola

Andre periode bød på flere scoringer. Først utlignet Oilers gjennom Rapuzzi, men det tok ikke lang tid før VIF var tilbake i ledelsen. Både 1-2 og 1-3 målene kom i overtall etter skudd fra henholdsvis Alholm og Lindström. Dermed hadde Oilers en stor oppgave foran seg i 3. periode.

Foto: Oddmund Sola

I 3. periode dominerte Oilers spillet med puck, men det tok en stund før puckinnehavet førte til store sjanser. Det var først helt mot slutten, når VIF pådro seg flere utvisninger, at de virkelig store mulighetene kom. Når da Steffen Søberg sto veldig solid bakerst for VIF, ble det med Humphries redusering 34 sekunder før slutt. Oilers sluttspurt kom litt for sent, og dermed endte det med tap 2-3.

Foto: Oddmund Sola

Kampens tre beste på Oilers:

*** Johannes Johannesen
** Henrik Medhus
* Magnus Hoff

Tekst: Sivert Garvik

Alle bilder: Oddmund Sola

Foto: Oddmund Sola